Hakkında:
Diyetisyen Serap SEFÜNÇ gıdalar, besinler ile olan ilişkisine 1.Üniversitesi olan Pamukkale Üniversitesi gıda mühendisliği bölümünde 2006 yılında yol alarak başlamıştır. 4 yıllık eğitim sonucunda et sektörüne yönelmiş o ve daha sonra Catering sektörü ile toplam 15 yıl özel sektörde çalışmıştır. Gıda ile alakalı bir çok firmaya mühendis olarak kalorilere uygun yemek listeleri hazırlamış, numuneler hakkında çalışmalar yapmış, besin değerleri hakkında geniş bir bilgiye sahip olmuştur. 15 yıllık bu deneyiminden sonra gıdalara bu kadar hakim olan bir insanın kendini diyetisyenlik alanında geliştirmesi gerektiğini Düşünerek %50 burslu Gedik Üniversitesi’nde beslenme ve diyetetik bölümünden diyetisyen olarak mezun olmuştur. Sporcu beslenmesi üzerine tezini tamamlamıştır. İnsanların asla aç kalmayarak doğru bir beslenme çizelgesi oluşturularak, bütün hastalıkları göz önünde tutularak, En doğru beslenme yöntemlerini İnsanlara kazandırmaya çalışmıştır.
Deneyim:
Dyt. Serap Sefünç Kliniği (2021 - Devam ediyor)
İlgi Alanı:
Aşırı Kilo Alımı, Kilo Verme Diyetleri, Kilo problemleri