Aylık Arşiv: Eylül, 2020

Koronavirüs: Bilim insanlarına göre ‘Burnu açıkta bırakmak, maske takmamakla eş’

Bilim insanları, Covid-19'a karşı maske takarken burnun açıkta bırakılmasının, hiç maske takmamaya eş olduğu uyarısında bulundu. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) yetkilileri de maskenin ağız, burun ve çeneyi kapayacak şekilde takılması ve yanlarda boşluk olmaması gerektiğini söylüyor.

Kalbi korumak mümkün! İşte yapmanız gerekenler

Kalp damar hastalıklarının kalp sağlığı için risk oluşturan faktörlerden uzak durulması ve sağlıksız yaşam şartlarının düzenlenmesi ile önlenebileceğini belirten İskenderun Gelişim Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Okan Uzun, dikkat edilmesi gerekenlerin anlattı.

Torasik kanser tedavisinde immüno-onkoloji mucizesi!

Küçük hücreli dışı akciğer kanserinde kemoterapi eşliğinde immüno-onkolojik kombinasyon tedavisi kullanımının hastaların yaşam kalitelerini sürdürmesinde ve iyileşmesinde önemli rol oynadığı ortaya konuldu.

Bel fıtığı belirtilerine dikkat! Bunları yaşıyorsanız tedavi için doktora gidin

Bel fıtığı ile ilgili uyarıda bulunan Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Eyüp Genç, hastalığın kişinin günlük hayatını fazlaca etkileyebileceğini söyledi. Opr. Dr. Genç, bacağa yayılan ağrı, kuvvet kaybı, uyuşma gibi belirtilerle kendini gösteren bel fıtığının tedavisi için geç kalınmadan doktora başvurulması gerektiğinin altını çizdi.

29 Eylül 2020 Salı koronavirüs yeni vaka tablosu! İl il koronavirüs haritası günlük! 29 Eylül Koronavirüsten kaç kişi öldü?

29 Eylül tarihli koronavirüs vaka sayısı açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamada koronavirüs hasta sayısında artış görüldü. Koronavirüs sayısı günlük kaç oldu, koronavirüs sayısı artan iller hangisi merak eden vatandaşlar için koronavirüs tablosu erişime açıldı. Son 24 saatte test olan hasta sayısı ve can kaybının açıklandığı tabloda, koronavirüsten kaç kişi öldü, kaç kişi iyileşti bilgileri yer alıyor. İşte 29 Eylül 2020 Salı koronavirüs tablosu!

Don't miss